O nama finis coronat opus

Preteča savremenih formi posredovanja bili su klasični posrednici koji se pominju u Staroj Grčkoj. Šta je pomoglo da se održe posrednici? Posedovanje stručnog znanja u oblasti posredovanja na određenom tržištu, najbolje poznavanje PONUDE i TRAŽNJE, doprinos ubrzanju u prometu, smanjenje rizika i povećanje sigurnosti u zaključenje posla.

Mi smo nova agencija za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti na tržištu Mačvanskog okruga, uključili smo se 2016-e godine. Od samog početka, trudimo se da postanemo važan deo lokalne zajednice i nastavićemo da služimo svim potrebama u ovoj oblasti i u godinama koje dolaze.

Naš agent

Dragoslava Solaković

Sa željom da pruži istinitu posvećenost na tržištu nepokretnosti, Dragoslava naporno radi na tome da svaka interakcija sa nalogodavcima bude pozitivno iskustvo. Dragoslava veruje da veliko iskustvo kupovine ili prodaje počinje pažljivim slušanjem. Svi nalogodavaci i njihove situacije su jedinstvene, tako da je važno razumeti njihove želje i potrebe. Dragoslava u potpunosti razume značaj usluge visokog kvaliteta i dobre komunikacije. Ona izdvaja vreme da objasni svaki korak procesa kupovine i prodaje, eliminišući veliki deo straha od nepoznatog u vašem iskustvu. Od prvog sastanka do zaključenja pravnog posla za koji posreduje, osećaćete se sigurno. Njen integritet, posvećenost i naporan rad su razlozi zbog kojih se klijenti ponovo javljaju za dobjanje usluga.