O nama finis coronat opus

CORONA SM je profesionalna organizacija TRADICIONALNOG posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti, agenata kupaca - prodavaca nekretnina, registrovana u APR-u posrednika Republike Srbije.

CORONA SM je formirana sredinom 2016 g. redefinisana kao “ dualna agencija “ stvorena da popuni prazninu sa kojom se suočavaju kupci - prodavci i pruži profesionalne usluge koje bi unapredile standarde i etiku fiducijarne dužnosti prema kupcima – prodavcima.

Verujemo da postoji bolji način poslovanja. CORONA SM kao i mnogi drugi subjekti i publikacije preporučujemo: ekskluzivne posrednke za kupca koji svoje karijere dobrovoljno posvećuju ekskluzivnoj zastupljenosti kupaca. Verujemo da je to najbolji način za podsticanje sna svakog kupca, biti svoj na svom.

Kupcima-prodavcima pružamo informacije, resurse i smernice koje su im potrebne za donošenje racionalnih odluka, podstičući ih za dugoročni uspeh na tržištu nekretnina. To daje stabilnost na našem tržištu nepokretnosti, tako što će imati koristi i naša zajednica.

Naši agenti

Dragoslava Solaković

Sa željom da pruži istinitu posvećenost na tržištu nepokretnosti, Dragoslava naporno radi na tome da svaka interakcija sa nalogodavcima bude pozitivno iskustvo. Dragoslava veruje da veliko iskustvo kupovine ili prodaje počinje pažljivim slušanjem. Svi nalogodavaci i njihove situacije su jedinstvene, tako da je važno razumeti njihove želje i potrebe. Dragoslava u potpunosti razume značaj usluge visokog kvaliteta i dobre komunikacije. Ona izdvaja vreme da objasni svaki korak procesa kupovine i prodaje, eliminišući veliki deo straha od nepoznatog u vašem iskustvu. Od prvog sastanka do zaključenja pravnog posla za koji posreduje, osećaćete se sigurno. Njen integritet, posvećenost i naporan rad su razlozi zbog kojih se klijenti ponovo javljaju za dobjanje usluga.

Ljubiša Marković

Ljubiša je posvećen i prepoznatljiv agent za nekretnine mačvanskog okruga. Može vam pružiti visoko specijalizovane informacije koje će vam pomoći da donesete ispravne odluke. Kombinacija poznavanja dinamičnog tržišta i odličnih pregovaračkih veština omogućavaju mu da vam donese optimalnu cenu za bilo koju nekretninu koju planirate da prodate ili kupite. Ljubiša može da vam pruži tražene informacije, korisne uvide sa ovog područja i ukaže zašto je življenje u mačvanskom okrugu zaista nešto što želite. Teško je doći do poverenja na današnjem žestoko-konkurentnom tržištu nekretnina. Profesionalnim, a opet prijateljskim pristupom Ljubiša pomaže klijentima da se osećaju komforno u pogledu onoga što može biti stresna odluka. Uz suprugu, dvoje dece i unuka, uživa u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu /fudbalu/, muzici i bogosluženjima u hramovima. Bilo da je kupac, prodavac ili investitor, Ljubiša će o svim svojim klijentima razmišljati kao o porodici. Možete računati na njega!