Kupovina
Pronađite nekretninu po Vašoj meri!

Na prodaju

Šabac, Dobrić, Srbija

Poljoprivredno zemljište
Adresa: Imnjača mala
Zemljište: 8.565 m2
EOP # 052021

12.000

Opis:

Dobrić je naselje u Srbiji u opštini Šabac u Mačvanskom okrugu. Prema popisu iz 2011. bilo je 1044 stanovnika. Dobrić - selo pod gorom, Selo Dobrić kap vode u rekama Srbije samo su neki od naziva knjiga o ovom selu, na granici brežuljkaste Pocerine i ravne Mačve, na nadmorskoj visini od 94 do 155 metara, skoncentrisanom na levoj i desnoj strani puta Šabac- Radovašnica- planina Cer. U istroijskim dokumentima selo se pominje prvi put 1521. godine.
O postanku sela, u letopisu seoske crkve zapisano je, a tako i predanje govori, da su se u staro vreme u selo doselila dva brata Dobrosav i Bogosav. Oni su nekoliko godina živeli zajedno, pa se Dobrosav odseli malo dalje od Bogosava. Po imenu Dobrosava prozove se selo Dobrić, a po imenu Bogosava prozove se selo Bogosavac, koja imena su i do danas sačuvana.
Zagledajte se u idealno smešteno poljobrivredno zemljište / zemljište u građevinskom, području/ uz asvalt na levoj strani puta, od Bogosavca do Dobrića prema planini Cer, sama lokacija nalazi impresivnu listu povoljnosti i još mnogo toga.

Karakteristike:

  • Vrsta nepokretnosti: Poljoprivredno zemljište
  • Zemljište: 8.565 m2
  • Cena: 12.000

Dragoslava Solaković

Agent - vlasnik

Broj telefona: +38169 33 507 33
Email adresa: [email protected]
Broj uverenja: # 1455
Član Klaster Nekretnine grupacija pri PKS
Sertifikat: SRS-Seller Representative Specialist